Dartbaan Verhuur Van Dijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opbouwen en afbreken van dartbanen. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid is waar wij voor staan. Dartbaan Verhuur Van Dijk is in 2016 opgericht door de broers Jeroen en Leander van Dijk. Zij hadden het doel om in de regio West-Brabant ieder dartevenement te voorzien van de beste borden, schrijfmaterialen en dartbanen. In zeer korte tijd is dit doel uitgebreid naar Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht,  Zeeland en Zuid-Holland. Door het bieden van goede service met degelijk materiaal op een informele wijze wordt het organiseren van een dartevenement een fluitje van een cent!

Dit is Jeroen van Dijk. Jeroen kan u perfect adviseren bij het opzetten van uw dartevenement. Achter de schermen verzorgt Jeroen de logistieke zijde van het dartevenement en houdt tegelijkertijd de kosten laag. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste service voor de beste prijs!

Dit is Leander van Dijk. Leander heeft al vroeg het darten geleerd van zijn oom en zet deze kennis nu in bij het advies over uw darttoernooi. Leander kan u adviseren over het aantal dartbanen, de benodigde materialen en de wedstrijdleiding. Hierdoor wordt ieder dartevenement een daverend succes!